Королівський кухар розкрив секрет незвичайного сніданку принцеси Діани

фото з відкритих джерел

Діана починала свій день не з вівсянки

Як відомо, принцеса Діана страждала на булімію, розлад харчової поведінки, тому приділяла раціону особливу увагу. Нормалізувати харчування леді Ді допоміг королівський шеф-кухар Даррен Мак-Грейді, який готував для неї протягом 11 років.

Діана починала свій день не з вівсянки, як це заведено у монарших осіб. За словами шеф-кухаря, улюблениця британців вирізнялася незвичайними уподобаннями в їжі. Даррен розповів про «ідеальний англійський сніданок» леді Ді.

Йдеться про запечені боби, цілу банку яких принцеса Діана з'їдала вранці. «Раніше я готував боби на сніданок у Букінгемському палаці, принцеса Діана любила їх. Вони дуже мало жиру. Тож вони ідеально підходять перед тренуванням у спортзалі, на який Діана вирушала після сніданку», – розповів шеф-кухар.

Раніше «Главком» писав, чому принцеса Діана вважала свого чоловіка божевільним. Принцеса була одним із найпопулярніших членів королівської родини: вона неодноразово потрапляла до списків найстильніших жінок свого часу. Бездоганні образи Діани надихають модниць і зараз, проте Чарльз III забороняв дружині використовувати один засіб, без якого не обходився жоден світський вихід Леді Ді.

Читайте також: Сумний Бен Аффлек на врученні премії з Дженніфер Лопес став новим мемом

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: