Голлівудська зірка Брендан Фрейзер розповів, як важко прийняв аутизм сина

Брендан Фрейзер із синами на відпочинку
фото з відкритих джерел

У американського актора – троє синів

Зірка фільму «Джордж із джунглів» Брендан Фрейзер виховує трьох дітей. У шлюбі з актрисою Ефтон Сміт у нього з'явилися на світ сини Гріффін, Холден і Ліланд. Старшому спадкоємцю Брендана 20 років. У дитинстві у хлопця діагностували аутизм.

«Коли я дізнався про діагноз моєї дитини у віці двох років, я був, м'яко кажучи, пригнічений. Першою моєю реакцією було: «Я хочу знати, як це виправити». Які ліки? Що це означає?» – зізнався актор. Каже, що був вражений діагнозом, почував себе так, ніби його «вдарили бейсбольною битою по потилиці»: «Ви думаєте: «моя генеалогія» або «я курив траву в коледжі», ви починаєте звинувачувати себе в причинах цього».

Фрейзер та його дружина розлучилися, проте актор залишається у добрих стосунках із Ефтон. Багатодітний батько не звинувачує діагноз Гріффіна у розпаді сім'ї.

Син та його діагноз змінили погляди Брендана. Артист каже, що його син вміє радіти життю, йому подобається проводити час із батьком. «У цієї дитини найбільше радості з усіх, кого я знаю, він пов'язаний зі мною. Я хочу знати, що він думає про протягом усього дня. Він любить кататись на машині. Не має значення, куди ти його везеш», – розповідає Брендан.

У 2022 році актор зіграв головну роль у драмі Даррена Аронофскі «Кіт». Увійти в образ і поєднатися зі своїм персонажем, замкнутим професором Чарлі, зірці допоміг Гріффін: «Він не знає, що таке цинізм. Ви не можете образити його. Він не може тебе образити. Він найщасливіша людина і в моєму житті та житті багатьох інших також є проявом кохання».

Читайте також: Disney оголосив про продовження відразу трьох популярних мультфільмів

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: