Дружина Брюса Вілліса розплакалася на камеру в його день народження: Горе щодня

Емма Хемінг: В мене справді щодня бувають моменти смутку, горя щодня
фото з відкритих джерел

Пізніше Емма зізналася, що їй важко далося одкровення

Рік тому стало відомо про страшний діагноз голлівудської зірки Брюса Вілліса, з того часу його хвороба прогресувала – Віллісу стає все важче й важче щодня. Через боротьбу з деменцією знесилена та його дружина Емма.

Вчора Брюсу Віллісу виповнилося 68 років. У день народження актора його дружина залишила зворушливе послання шанувальникам артиста. Під час запису відео Емма не змогла стримати сліз.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

«Отже, сьогодні день народження мого чоловіка. Я почала ранок із того, що розплакалася. Як ви можете бачити по опухлих очах та сопливому носі. Просто думаю, що важливо, щоб ви бачили усі сторони цього. Я завжди отримую повідомлення, де люди говорять меніщо я сильна. У мене немає вибору. Я хотіла б його мати. Але водночас я виховую двох дітей. Тож іноді в нашому житті доводиться «одягати трусики для великих дівчаток» (вираз означає «рости, рухатися далі») і починати справу. І це те, що я роблю. Але в мене справді щодня бувають моменти смутку, горя щодня. І я відчуваю це сьогодні, у його день народження», – плачучи розповіла дружина актора.

Пізніше Емма зазначила, що їй важко далися одкровення. «Отже, я працювала над цією публікацією до дня народження мого чоловіка. Я не знаю, чому я так роблю з собою, бо ці відео – як ніж у моєму серці. Але я рівнозначно роблю це для себе і вас, бо знаю, як сильно ви любите мого чоловіка і… Не плач, Еммо! Але це так багато означає для мене, тож дякую вам», – написала обраниця Вілліса.

Читайте також: Зірка «Відчайдушних домогосподарок» Єва Лонгорія погодилася, що вона «важка мама»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: