Дизайнери назвали пять наймодніших кольорів цього року

Якщо кобальтовий синій не для вас, є червоний шафрановий
фото з відкритих джерел

Також цього року в моді об'ємні квіти та драпірування

Інститут кольору Pantone назвав кольором року Viva Magenta. Але дизайнери одягу не стали їм обмежуватись та запропонували своїх фаворитів.

Цього року надпопулярність прогнозують синьому кольору. У весняній колекції Armani помітили кілька речей у цьому кольорі, також свої моделі у кобальтовому синьому показали Gucci, Loewe, Tom Ford.

На той випадок, якщо кобальтовий синій не для вас, є червоний шафрановий. Яскравий та зухвалий – багато дизайнерів пропонують одягатися в шафрановий червоний з голови до ніг. Подивитися, наскільки це круто виглядає, можна у Blumarine, Gabriela Hearst і Valentino.

Якщо в минулі роки модниці шукали речі соковитого зеленого кольору, то в цьому перевагу краще віддати свіжішому відтінку – лаймовому. Він став однією з найбільших тенденцій 2023 року. До своїх колекцій його включили Blumarine, Jil Sander, Paco Rabanne, Stella McCartney.

Своє бачення лавандового показали Loewe, Stella McCartney. Лавандовий називають кольором позитиву та надії, спокою та рівноваги. Пастельний відтінок дійсно виглядає досить заспокійливо. Це може стати компромісом для мінімалістів, які хочуть спробувати нові відтінки в одязі, але бояться мінятися аж занадто.

У весняних колекціях 2023 року модні будинки приділили особливу увагу і білому кольору. Серед них є Acne Studios, Chloé, Chanel. Також цього року в моді об'ємні квіти та драпірування.

Читайте також: Перекрутили у м'ясорубці. Родину підозрюють у вбивстві відомої гонконгської моделі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: