Дизайнер Андре Тан розповів про кредити та сльози, які не варто стримувати

фото з відкритих джерел

Модельєр поділився порадами, як не «брати кредит у своєї психіки»

Дизайнер Андре Тан на своїй сторінці в соцмережі виклав черговий допис про те, як українцям переживати важкі часи. Модельєр торкнувся найболючіших моментів.

«Не беріть кредит у психіки. «Кредит» – навряд чи це слово викликає у когось позитивні емоції. І, повірте, у нашої психіки тим більш. Не забувайте про це, коли берете додаткову роботу чи відмовляєте собі у відпочинку», – пише Андре Тан.

За словами дизайнера, «відпочинок – це не розкіш, а пріоритет»: «Розраховуйте свої сили честно. Не беріть на себе більше роботи, зустрічей, ніж можете витримати. Відпочинок є необхідним для нашого здоров'я, як і харчування та фізичні вправи».

«Емоції – це добре! Не стримуйте їх. Плачте, коли хочеться плакати, говоріть про свої почуття іншим. Це допоможе вам зберегти енергію та не перетворитися на емоційний «банк», – продовжив Тан. – Особисті кордони – ваша броня. Не поступайтесь своїм комфортом ради чужої зручності. Намагаючись влаштувати інших, ми можемо втратити самі себе. Нехай ваші психологічні ресурси будуть ціннішими за бажання «бути хорошим» для всіх! Не ставайте боржником своєї ж психіки, бо свій відсоток, вона потім забере, уж повірте. І це буде відчуття безсилля, зневіри в себе та велика втома».

Читайте також: Таємний сигнал. Княгиня Монако публічно натякнула, що хоче розлучитися з чоловіком

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: