Демі Мур і Брюс Вілліс уперше стануть бабусею і дідусем

Актори давно не подружжя, але продовжують підтримувати стосунки
фото з відкритих джерел

34-річна дочка Румер оголосила про свою вагітність

Поповнення очікують у великій зірковій родині Демі Мур. Акторка та її колишній чоловік Брюс Вілліс уперше стануть бабусею та дідусем: їхня 34-річна дочка Румер оголосила про свою вагітність і опублікувала декілька фото у новому статусі. Майбутній батько дитини –  музикант, фронтмен гурту Vista Kicks Дерек Річард Томас.

«Вступаю у свою нову еру гарячої чудової бабусі», – написала Мур у мережі, а фани надсилають їй привітання. «Люблю тебе, мамо», – відповіла Румер у коментарях.

Про роман Румер Вілліс та фронтмена гурту Vista Kicks Дерека Річарда Томаса стало відомо в листопаді. Тоді Румер уперше опублікувала спільні романтичні знімки. Втім, чутки про їхні стосунки ходили ще в травні, коли дівчина назвала коханого одним із «найталановитіших співаків та авторів пісень, яких вона колись чула».

Раніше «Главком» писав, що напередодні новорічних свят Демі Мур поділилася сімейними знімками, на яких знята разом з екс-чоловіком Брюсом Віллісом, його нинішньою дружиною Еммою Хемінг Вілліс та дітьми. Нагадаємо, що крім Румер у Мур та Вілліса ще дві спільні дочки –31-річна Скаут та 28-річна Талула.

Читайте також: Головний хореограф «Танців з зірками» вперше стала матір'ю в 37 років

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: