Експертка з телепроекту «Зважені та щасливі» пояснила, як не наїсти зайвого в холод

Після розлучення Боржемська сама виховує двох дітей
фото з відкритих джерел

Марина Боржемська каже, що з настанням холодів їсти винятково здорову їжу складніше, але тренувати гарні звички – реально

Популярна фітнес-тренер та експерт телешоу «Зважені та щасливі» Марина Боржемська на своїй сторінці в соцмережі порадила, як харчуватися в холод, щоб не переїдати.

Блогерка Боржемська пояснює, що з настанням холодів їсти винятково здорову їжу складніше, але тренувати гарні звички – реально. «Зручно планувати будь-який прийом їжі «від овочів». Наприклад, на сніданок – тости з цільнозернового хліба, а до них – гуакамоле з авокадо (доречі наразі у супермаркетах є гарні акційні пропозиції на нього), помідором і зеленню. На обід – овочевий крем-суп або грибний, а до різотто – порція зеленого листового салату. На вечерю – в духовці 2-3 види овочів, а до них – м'ясо або рибу. Та салат. Додавши до нього оливкову олію і сік лимона, жменю горіхів або м'який сир моцарела (фета, адигейський або пармезан), можна отримати прекрасну страву», – радить Боржемська.

Блогерка радить вживати більше корисних жирів: «Ранкові каші можна варити на воді або молоці, а до звичайних ягід або фруктів додати один або декілька видів горіха, гарбузове насіння або кунжут, а також їх можна поєднати з овочами та мій улюблений консервований тунець у власному соку. Заправляти їх можна смачною нерафінованою олією».

«Пиття – не механічне вгамування спраги. Здоров'я, міцне тіло, гарне самопочуття і фігура тримаються на кількох фундаментальних стовпах. Один із них – правильне, своєчасне і часте пиття. Річ у тім, що воду ніщо не здатне замінити. Ні свіжовичавлений сік, ні зелений смузі, ні трав'яний чай, ні фільтр-кави чи матча. І без спорту людина щодня втрачає воду через піт, виділення, дихання і шкіру, особливо, під час сну. А вода переносить поживні речовини до клітин і виводить із них токсини», – додає Марина.

А ще Боржемська радить звернути увагу на прянощі, що зігрівають: «Імбир з травами – до риби, мускатний горіх, гвоздика - в ранкові бананові оладки, кориця – разом з чилі до індички. Кардамон буде корисний при поганому травленні, загальній млявості чи сонливості».

Раніше «Главком» писав, що телеведуча розповіла, як з початком російської агресії непросто складалися її стосунки з колишнім чоловіком – відомим боксером В'ячеславом Узєлковим, з яким розлучилася кілька років тому.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: