Безплідна жінка з двома матками народила двійню

Малден пройшла дев'ять спроб завагітніти за допомогою штучного запліднення, а вдесяте сталося диво
фото з відкритих джерел

Ця вагітність стала унікальною у всіх сенсах

24-річна американка Мадлен Каклікос була розчарована, коли дізналася, що вона ніколи не матиме дітей через вроджену аномалію. У неї виявили дидельфіз матки – рідкісний випадок, при якому у жінки подвійна матка і дві піхви. Дивно, але до 2020 року жінка не підозрювала, що має унікальний діагноз. Вона зробила безуспішну спробу завагітніти, але в неї нічого не вийшло. Тоді вона й почула невтішний діагноз: вона ніколи не зможе народити дитину природним шляхом.

Після встановлення діагнозу Малден пройшла дев'ять спроб завагітніти за допомогою штучного запліднення. Але вдесяте сталося диво, і їй вдалося завагітніти. Ще дивніше було те, що після цього у другій матці відбулося зачаття природним шляхом.

Мадлен стала матір'ю двох хлопчиків – Нейта та Коула. «Коли я вперше завагітніла двома дітьми, медики сказали мені, що це одна вагітність – одна на 50 мільйонів, тому що Нейт був в одній матці, а Коул – в іншій, і вони також були зачаті різними способами і в різні часи», – наводить Daily Mail слова жінки.

Коли Мадлен та її чоловік почули вперше новину про вагітність, вони були на сьомому небі від щастя, але дуже боялися, що будуть ускладнення. Але на першому УЗД щасливим батькам повідомили, що вагітність проходить добре. Але на другому УЗД лікар був збентежений. Малден напружилася, але потім почула дивовижну новину: у другій матці виявили ще одне плодове яйце менше першого. Зважаючи на все, природне зачаття відбулося приблизно через тиждень після штучного запліднення.

«Моя вагітність протікала досить гладко, я перебувала під постійним наглядом, тому почувала себе у повній безпеці. У 34 тижні у мене відійшли води, і в мене дуже швидко почалися пологи», – розповіла жінка.

Діти з'явилися світ за допомогою планового кесаревого розтину. Спочатку вони не могли самостійно дихати, і їх довелося інтубувати. Але зараз із малюками все добре.

Читайте також: Старший син Алена Делона несподівано помер у Парижі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: