Бен Аффлек розповів, яким нечупарою був у молодості Метт Деймон

фото з відкритих джерел

Колись в молодості актори-початківці разом винаймали квартиру

Дружба американських зірок Бена Аффлека і Метта Деймона – одна з найміцніших у Голлівуді. Колись в юності актори-початківці разом винаймали квартиру. У шкільних друзів був навіть спільний рахунок у банку. З того часу в обох залишилося безліч байок про тей час.

І ось свіженька: у гостях «Дуже пізнього шоу з Джеймсом Корденом» Бен розповів, що Метт, виявляється, був моторошним нечупарою. Крім хлопців у квартирі жив і брат Бена Кейсі Аффлек. І обом з Деймоном було, м'яко кажучи, не дуже зручно. Спосіб життя Метт вів такий, що не позаздриш його сусідам: ніколи не прибирав за собою, не виносив сміття і навіть не сплачував рахунки. Якось Аффлек та його брат вирішили провчити друга і перестали стежити за чистотою, щоб їхній товариш нарешті взяв себе в руки. Однак з цього нічого не вийшло.

«Якось ми після довгої відсутності прийшли додому. А Метт там у шортах та футболці грає у хокей на приставці. Навколо гори сміття, коробки з-під піци... Я дивлюсь на суші, яким уже півтора тижні, а там личинки. І ми сказали: «Все, ми здаємось», – поділився Бен. А заразом Аффлек додав, що для дружини Метта певно приготовлено місця на небесах – за  її ангельське терпіння.

Зараз Бен Аффлек та Метт Деймон разом розвивають власну кінокомпанію Artists Equity. Аффлек обіймає посаду виконавчого директора компанії, а Метт Деймон – головний креативний директор. 2023 року продакшн розраховує підготувати до прем'єри п'ять картин.

Читайте також: Оззі Осборн потрапив до об'єктивів папараці та шокував виснаженим виглядом

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: