Аніта Луценко зі «Зважені та щасливі» зруйнувала популярний міф про схуднення

Луценко: Хочете схуднути – менше їжте калорійної їжі і пийте напоїв
фото з відкритих джерел

Фітнес-тренерка пояснила, чому люди вірять в магію

Відома фітнес-тренерка та експерт телешоу «Зважені та щасливі» Аніта Луценко пояснила, чи допомагає схуднути вода з лимоном.

«Якби все було так просто, то проблеми зайвої ваги ну точно не існувало в світі. Віра в склянку цілющої води з краплею соку лимону, то звичайно дуже інфантильно. Ну власне як і віра в магію чаю для схуднення, чи сауну-белт, чи кавуну дієту, чи… Таких «чи» – мільйон і це працює, бо магія потрібна усім», – написала Луценко на своїй сторінці в Інстаграм.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от АНІТА ЛУЦЕНКО | London 🇺🇦🇬🇧 (@anitasporty)

Далі спеціаліст зі схуднення продовжила: «На цьому магія закінчується, на жаль. Хочете вітамінів? З’їжте ківі, перець чи мандаринку. Хочете схуднути – менше їжте калорійної їжі і пийте напоїв. Знаю-знаю, хто несе погані новини, того не люблять. Але краще жити в реалі, ніж в ілюзії, і потім розчаровуватись, що магія не спрацювала».

Раніше «Главком» писав, що Аніта Луценко, котра знайшла тимчасовий прихисток за кордоном, розповіла, в якій школі навчається її дочка. Аніта каже, що спочатку планувалося, що дівчинка навчатиметься в Україні, але через війну плани змінилися. Наразі мама з донькою перебувають у Великій Британії. Там дівчинка й пішла до першого класу.

За словами Луценко, її донька навчатиметься у звичайній сільській школі, яка розташована за 1,5 години їзди від Лондона.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: