Андре Тан вивів формулу щастя під час війни: всього кілька фраз

Плани – це чудово, адже вони дають надію на завтрашній день
фото з відкритих джерел

Дизайнер каже, що якби в нього була можливість поговорити з собою з минулого, сказав «лише кілька простих фраз»

Дизайнер Андре Тан на своїй сторінці в Інстаграм розповів шанувальникам, переглядаючи фото з «минулого життя», до війни, вивів для себе формулу щастя: менше переживати – більше жити.

«Зараз згадуючи неприємності, що здавалися катастрофічними, розумію, що сьогодні вони не мають значення. Якби у мене була можливість поговорити з собою з минулого, я б сказав собі лише кілька простих фраз», – пише модельєр.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Andre Tan (@andre_tan_official)

Дизайнер перерахував їх:

1. Не бійся. Ми значно сильніші, ніж думаємо про себе. Що б не сталося завтра, через місяць чи через рік – це можна пережити. А переживання за речі, що можуть ніколи не відбутися, нікому не додають сил та впевненості.

2. Плануй. Війна змусила усіх нас відкласти плани на майбутнє. Але якби не плани та надії, чи був би сенс виборювати та вірити? Не відкладати життя на «колись», а жити сьогодні і зараз – кредо, що додає мені сил.

3. Втілюй. Плани – це чудово, адже вони дають надію на завтрашній день. Але плани не мають припадати пилюкою десь на дні столу. Я привчив себе, що плани мають втілюватися в життя щойно є можливість, інакше – це просто мрії.

4. Вір. Вірити в себе, вірити в майбутнє чи вірити у вищі сили. Дозвольте собі повірити, що все, урешті-решт, буде добре. І це «добре» точно настане. Ви самі створите власне «добре», якщо не втрачатимете хоробрості вірити в свої сили.

Раніше «Главком» писав, що Андре Тан поділився роздумами про те, що він усвідомив, живучи у темряві.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: