Золотий глобус-2023. Найефектніші вбрання на червоній доріжці (фото)

Зірка серіалу «Уенсдей» Дженна Ортега
фото з відкритих джерел

Цього року на премії королював рожевий колір різноманітних відтінків

Зазвичай після церемонії вручення премії «Золотий глобус» в мережі обговорюють не тільки подробиці того, хто став тріумфатором, а хто залишився ні з чим. Не менший інтерес  викликає вбрання гостей на червоній килимовій доріжці.

Цього року на премії королював рожевий колір різноманітних відтінків – від пудрового до майже малинового. Очолювала «рожеву» ходу Марго Роббі (перше фото в галереї), яка зіграла Барбі в однойменному фільмі, який має стати однією з головних прем'єр 2023 року. На доріжку актриса вийшла в наряді Chanel всупереч чуткам про те, що  вона вже не має контракту з модним будинком. Джулія Гарнер (фото 2) з'явилася у дуже ніжному, жіночному та повітряному образі. Вона одягла світло-рожеву сукню на бретельках, що складається з трьох шарів тканини по всій довжині сукні, що надавало йому гарного силуету русалки. Актриса Елізабет Дебікі (фото 3), яка зіграла принцесу Діану в п'ятому сезоні історичного драматичного серіалу «Корона», прийшла на церемонію в розкішній атласній рожевій сукні від Dior без бретельок і спідницею-колонною.

Зірка серіалу «Уенсдей» Дженна Ортега (головне фото) позувала в плісированій сукні Gucci відтінку какао.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Golden Globes (@goldenglobes)

Обговорюють у соцмережах і образ Ріанни – вона прийшла у сукні Schiaparelli у дусі старого Голлівуду, але червону доріжку співачка пропустила і вирушила прямісінько до зали. Ну а ми повернемося до пресволу церемонії і продовжимо розглядати зоряне вбрання.

Джессіка Честейн (фото 4) викликала фурор на червоній доріжці своєю напівпрозорою сукнею тілесного кольору в стилі «жінка-павук» від Oscar de la Renta. Лілі Джеймс (фото 5) вийшла на килимову доріжку в розкішній яскраво-червоній сукні Atelier Versace, створеній Донателлою Версаче. Наряд відрізнявся пишною багатошаровою спідницею з довгим шлейфом і сексуальним вирізом на талії, розділеним двома ременями. Акторка Мішель Вільямс (фото 7) прийшла в у Gucci.

Чи не відставали і чоловіки. Приміром, Біллі Портер (фото 8) вийшов у сукні-смокінгу Christian Siriano (такий самий, але чорний він одягав на «Оскарі» в 2019 році).

Читайте також: Мережа дивується, з якою легкістю принц Гаррі розповідає про секс з Меган Маркл

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: