Зірки серіалу «Білий лотос» знялися в рекламі білизни бренду Кім Кардаш'ян

Кампанія була приурочена до Дня святого Валентина

Блогерка Кім Кардашьян представила нову рекламну кампанію свого бренду спідньої білизни та домашнього одягу Skims. У рекламі знялися зірки другого сезону гучного серіалу «Білий лотос» – 29-річна Беатріче Гранно та 28-річна Симона Табаско, які зіграли подруг, що спокушають багатих чоловіків у люксовому готелі на Сицилії.

Кампанія була приурочена до Дня святого Валентина, тому у фотосесії багато сердечок, рожевого та іншої атрибутики свята. У кадрі дівчата залишилися вірними образам двох подруг і позували обійнявшись.

«Я дивилася «Білий лотос» і просто мала отримати моїх дівчаток», – прокоментувала нову рекламну кампанію Кардашьян. У коментарях в Інстаграм люди пишуть, що рішення запросити для реклами цих акторок – прекрасний маркетинговий хід, адже зараз вони на піку популярності і загалом сподобалися глядачам більше за інших героїв.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Golden Globes (@goldenglobes)

Раніше «Главком» писав, що ще одна головна героїня серіалу – акторка Дженніфер Кулідж отримує одну за одною нагороди за свою роботу в серіалі. 61-річна акторка виступила із зворушливою промовою на премії «Золотий глобус-2023», яка розійшлася по мережі та стала однією з найяскравіших подій церемонії. На початку зірка вечора, трохи хвилюючись, поставила нагороду на підлогу, викликавши схвальні смішки у залі. «Вау! Чи можу я поставити це вниз? Я не займаюся спортом, ви розумієте, про що я», – сказала Дженніфер Кулідж.

«У мене були такі великі мрії та очікування, коли я була молода. Але трапляється так, що життя ніби зводить їх нанівець. Я думала, що стану королевою Монако, хоча це вже зробив дехто інший, – сміється Кулідж. – У мене були просто грандіозні плани, але потім ти стаєш старшим, і, ох, невдачі трапляються. А тепер мої сусіди знову розмовляють зі мною і таке інше. Мене ніколи не запрошували на жодну вечірку, а тепер усі звуть мене!».

Читайте також: Мені це не подобається. Єфросиніна розповіла про випробування, які проходить з чоловіком

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: