Зірка Playboy Памела Андерсон показала двох дорослих синів

фото з відкритих джерел

Артистка має двох дітей від вмузиканта Томмі Лі

Американська акторка та зірка Playboy Памела Андерсон на своїй сторінці в соцмережі виклала фото разом із двома своїми дорослими синами, 26-річним Брендоном Томасом та 25-річним Діланом Джаггером від музиканта Томмі Лі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Pamela Anderson (@pamelaanderson)

«Світ, любов, радість... Благослови всіх матерів у світі», – написала під знімками зірка серіалу «Рятувальники Малібу». У 2020 році повідомлялося, що Андерсон вийшла заміж вп'яте. Її черговим чоловіком став 74-річний продюсер Джон Пітерс («Зірка народилася», «Бетмен», «Іствікські відьми»).

Раніше «Главком» писав, що акторка з'явилася на прем'єрі документального фільму Netflix «Памела: Історія кохання» разом із двома своїми синами. Документальний фільм розповідає історію про сходження акторки до слави та бурхливі романи відомої блондинки. Паралельно з кінокартиною вийшли однойменні спогади актриси. Раніше ЗМІ публікували уривки з мемуарів Памели: у них зірка Playboy розповіла про стосунки з музикантом Томмі Лі, якого назвала єдиним справжнім коханням, скандал із секс-відео і хворобливим розлученням, а також про інші моменти свого життя.

Памела Андерсон і Томмі Лі були однією з найяскравіших пар 90-х. Вони одружилися 1995 року. Весілля зіграли прямо на пляжі в Канкуні, а замість кілець набили «заручні татуювання» на пальцях. Після весілля до пари була підвищена увага з боку папараці, що негативно позначилося на їхніх стосунках.

Читайте також: Дружина Брюса Вілліса показала, як проводить час з його знаменитою колишньою

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: