Зірка «Людей Ікс» Шрайбер поділився в мережі знімками з українцями

Актор перебував у Києві разом з Андрієм Шевченком
фото з відкритих джерел

Знаменитий голівудський актор та сценарист вкотре нагадав світові про Україну

Зірка голівудської серії фільмів «Люди Ікс» та відомий сценарист Лієв Шрайбер поділився на своїй сторінці в соцмережі світлинами з українськими біженцями.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Liev Schreiber (@lievschreiber)

«Віцепрем'єр-міністр України з питань євроінтеграції Ольга Стефанішина повідомила, що близько 1,5 млн громадян України, переважно жінки та діти, наразі перебувають у Росії без можливості повернутися додому, а їхні родичі не можуть зв’язатися з ними. «Сьогодні як ніколи важливо використовувати всі доступні міжнародні інструменти для захисту основних прав людини та подвоїти наші спільні зусилля щодо запобігання насильницької експлуатації громадян України», – сказала вона під час заходу, присвяченого боротьбі з торгівлею людьми, у рамках Генеральної асамблеї ООН», – написав під світлинами Шрайбер.

Лієв Шрайбер одним із перших підтримав Україну у війні з Росією та продовжує допомагати нашому народу. Раніше «Главком» писав, що актор приїздив до Польші, де допомагав у волонтерських центрах. А згодом побував і в Києві, де зустрівся з президентом України Володимиром Зеленським. Актор на власні очі побачив, що відбувається в Україні під час війни – Шрайбер побував у Бородянці Київської області.

Треба сказати, що у Шрайбера є українські корні. Його дід по матері емігрував в Америку з України. Раніше Україну вже відвідували Анжеліна Джолі, Шон Пенн, Бен Стіллер і Джессіка Честейн.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: