Зеленській повідомили про трагедію в Броварах перед виступом в Давосі: її емоційна реакція

Світлини Зеленської в сльозах потрапили на шпальта світових видань
Фото: Usatoday

Новину про трагедію Зеленська дізналася за кілька хвилин до того, як їй вручили мікрофон для виступу

Перша леді України Олена Зеленська дізналася про авіакатастрофу з падінням гвинтокрила у передмісті Києва перед черговим виступом на Всесвітньому економічному форумі у Давосі. Про це пише британське видання Daily Mail.

«Зеленська, яка готувалася виступити на сесії Всесвітнього економічного форуму у швейцарському курортному містечку, витерла очі і затиснула ніс від емоцій, почувши новини за мить до того, як їй вручили мікрофон», – повідомляє видання, ілюструючи текст емоційними знімками.

«Сьогодні ще один дуже сумний день – нові втрати. Я думаю, ви розумієте мої емоції. Можливо, вони трохи недоречні у політичному та економічному діалозі, але я впевнена, що так само, як війна змінила весь світ, вона змінила і весь наш діалог», – сказала дружина президента Зеленського на початку доповіді.

«Ми також можемо змінити цю негативну ситуацію на краще», – додала вона після того, як президент форуму Борге Бренде попросив 15 секунд мовчання, щоб вшанувати загиблих.

Раніше «Главком» писав, що Олена Зеленська бере участь Всесвітньому економічному форумі у Давосі. «Всесвітній економічний форум у швейцарському Давосі розпочався на тлі страшного російського удару по Дніпру. Під час зустрічі з засновником і виконавчим головою ВЕФ проф. Клаусом Швабом розповіла про ситуацію в Україні. Торік війна Росії в Україні вже була одним із головних питань порядку денного на саміті учасників Всесвітнього економічного форуму», – написала Олена Зеленська на своїй сторінці в соцмережі.

«Переконана, що бізнес усього світу, який зібрався на форум, не може не розуміти загальної загрози російського тероризму та необхідності допомоги Україні – принаймні в тому, у чому може допомогти бізнес: у відбудові. Мусимо відновити – і обов’язково відновимо – не лише дім у Дніпрі, але й сотні таких, понівечених Росією, будинків, лікарень, шкіл», – додала перша леді.

Читайте також: Путіністці Дані Борисовій прилетіло на відпочинку від українки: Поцілила тарілкою

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: