З каміном та генератором. Кондратюк показав, як виглядає зараз його будинок, який обстріляли окупанти

Телеведучий повернувся додому
Фото: УП

Телеведучий знайшов тимчасовий прихистоу у Львові, але нині повернувся додому

Продюсер Ігор Кондратюк, котрий в березні розповідав, що його будинок на Київщині постраждав від обстрілів окупантів, показав, як нині виглядає житло.

Відомий телеведучий з початком агресії разом з дружиною виїхав до Львова, але тепер повернувся додому. У Ігоря Кондратюка є дружина та троє дітей. Наймолодша дочка знаходилася на навчанні в Сполучених Штатах Америки, двоє дорослих синів – залишаються в Україні.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ігор Кондратюк Igor Kondratiuk (@kondratiuk_official)

На своїй сторінці в Інстаграм Кондратюк виклав знімок своєї вулиці на Київщині. «Тихо сипле сніг, працює генератор. Він проти окупантів постійний мотиватор», – підписав фото ведучий.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ігор Кондратюк Igor Kondratiuk (@kondratiuk_official)

Також Кондратюк оприлюднив ще одну цікаву деталь: його родина має можливість обігріватися за допомогою каміна. Фото однієї з кімнат свого будинку продюсер теж виклав в Інстаграм.

Раніше «Главком» писав, що телеведучий Кондратюк, який дуже нечасто розповідає про свою родину, здивував новиною з особистого життя. Відомий телеведучий та продюсер Ігор Кондратюк вперше зізнався, що насправді був одружений двічі. Також Кондратюк розповів, де нині знаходяться його дорослі діти. За словами Кондратюка, Сергій і Данило допомагають армії, та через проблеми зі здоров’ям – у четвертій хвилі мобілізації, як і сам продюсер.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: