Вікторія Бекхем та Єва Лонгорія влаштували на камеру посиденьки в домашніх халатах

На одному з фото видно, що акторка взяла на зустріч маленького сина
фото з відкритих джерел

Єва та Вікі збиралися на гала-вечір від британського Vogue.

Зіркові подруги – дизайнерка Вікторія Бекхем та актриса Єва Лонгорія порадували шанувальникі в соцмережі світлинами своїх дівочих посиденьок. Єва та Вікі збиралися на гала-вечір від британського Vogue.

Спочатку відомі жіночки постали перед підписниками в Інстаграм в домашніх халатах. «Просто дві відчайдушні домогосподині», – іронічно написала Лонгорія в соцмережі, натякаючи на серіал «Відчайдушні домогосподарки», який приніс їй славу.

На одному з фото видно, що акторка взяла на зустріч маленького сина. На інших кадрах Бекхем та Лонгорія вже позують «при параді» – в суконьках та з макіяжем. «Єво, я що тебе нічому не навчила? Ми ж уже роками позуємо разом», – жартома дорікнула подружці Вікторія, через те, що та не так майстерно подавала себе на камеру.  

Раніше «Главком» писав, що дружина легендарного спортсмена Девіда Бекхема потай зняла його на телефон та виклала потішне відео у мережу. В ролику Девід пив каву на кухні, створюючи собі настрій піснею американської співачки Мераї Кері, яку вмикнув на телефоні. В якийсь час спортмен став підспівувати виконавиці. Саме ці кадри і підловила Вікторія.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: