Вікторія Бекхем розплакалася на показі свого бренду: що сталося

Вікторія подякувала своїй родині за приїзд на показ
фото з відкритих джерел

Останні кілька місяців ЗМІ рясніли заголовками про розкол у родині Бекхемів

На Тижні моди в Парижі відбувся показ нової весняно-літньої колекції бренду одягу Вікторії Бекхем. Сюрпризом для багатьох стала поява на ньому в якості гостей старшого сина знаменитості Брукліна та його дружини Ніколи Пельтц.

Подружжя приєдналося до інших членів сімейства Бекхем, які спостерігали модне шоу з першого ряду. Вийшовши на подіум у завершенні показу та побачивши всіх своїх близьких разом, Вікторія зворушилася і не змогла стримати сліз.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Victoria Beckham (@victoriabeckham)

«Це Париж, дитинко! Я така вдячна своїй сім'ї, а також американському та британському Vogue за те, що завжди підтримували мене на цьому шляху», – написала вона пізніше в соцмережах.

Останні кілька місяців ЗМІ рясніли заголовками про розкол у родині Бекхемів. Його початком, за чутками, стала підготовка до весілля Миколи та Брукліна. Як стверджують джерела з оточення зірок, Вікторія була засмучена через те, що Нікола пішла під вінець у сукні Valentino, а не її бренду. Тим часом Пельтц у недавньому інтерв'ю заявила, що в її планах було пошити сукню в ательє Вікторії, проте та сама її ігнорувала.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Victoria Beckham (@victoriabeckham)

11-річна дочка Вікторії та Девіда Бекхем Харпер Севен сиділа на показі в першому ряду поряд з батьком. Дівчинка з'явилася в образі із колекції своєї мами. Харпер Севен одягла міні-версію вбрання з колекції Victoria Beckham весна-літо 2021. Вікторія Бекхем носила таку саму сукню з мереживом минулого року. Дівчинка заплела волосся у дві коси і доповнила свій образ клатчем із золотим ланцюжком, який також був розроблений її мамою, та кросівками від Nike. На бекстейджі Харпер зробила фото із сестрами Хадід, які взяли участь у модному шоу Вікторії.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: