Відома телеведуча показала, як виглядають труси з начосом на зиму

фото з відкритих джерел

«Я знала, що мама на шапці не зупиниться!» – підписала Лебідь фото

Ведуча телепрограми «Аферисти в сітях» на Новому каналі Олена-Христина Лебідь на своїй сторінці в соцмережі виклала жартівливе фото, на якому знялася в магазині одягу з утепленими трусами в руках.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Елена-Кристина Лебедь (@elena_kristina_lebed)

«Я знала, що мама на шапці не зупиниться!» – підписала Лебідь фото. «Труси з начосом?» – перепитали телеведучу підписники. «Вони існують», – підтвердила Олена. І додала: «Це мохєр. Дуже возбуждающій мохєр».

Раніше «Главком» писав, що телеведуча «Аферистів в сітях» розкрила нову аферу в соцмережах.

«У телеграм-канал, Facebook та Viber може прийти розсилка: «Виплата допомоги переселенцям! Державна програма підтримки». І зазначено контактну особу, – розповідає ведуча Нового каналу. – Ви пишете цьому Андрію (назвемо його так), він радісно відгукується. Обіцяє виплати на різні суми. Відразу, навіть без очікування! От мало не завтра ви отримаєте від 10 до 60 тисяч гривень. У людини відразу паморочиться в голові, адже багато хто зараз у відчайдушному становищі, мозок відключається і включаються емоції».

Потім аферист надсилає жертві посилання, за яким просить пройти невелику реєстрацію. «У цьому посиланні серед багатьох запитань будуть такі: номер картки, термін дії, пін-код, – зазначає Лебідь. – Навіть якщо людина запитає в Андрія: «Навіщо це?», той одразу ж збреше: «Та вам же туди прийдуть гроші! Чи ми маємо телепатично вгадати?» І начебто все сходиться, тому людина вводить усі дані, сподіваючись отримати суму від «держпідтримки». А що отримає? Зняття всіх коштів з її картки, можливо, останніх, на які вона збиралася далі жити».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: