Українці знайшли помилку в запрошенні на коронацію для Олени Зеленської

Фото: соцмережі

Коментатори тепер гадають: чи це справді помилка, чи запрошення підписане старим англійським курсивом

Перша леді України Олена Зеленська, яка була присутня на коронації британського монарха Чарльза ІІІ, на своїй сторінці в соцмережі опублікувала фотографію іменного запрошення на історичну подію.

«Запрошення, яке буде зафіксовано в пам'яті назавжди. Мала честь відвідати коронацію Їх Величностей Короля Чарльза III та Королеви Камілли і побажати успішного правління та процвітання. Також було приємно почути теплі слова підтримки від гостей церемонії для України», – йдеться в повідомленні під фото.

Однак підписники першої леді помітили в листівці помилку у слові Україна. У запрошенні двічі написали «перша леді України» з помилкою у назві країни. У тексті написали Ukaine, «загубивши» букву r. Коментатори тепер гадають: чи це справді помилка, чи запрошення підписане старим англійським курсивом – зверху є дві петлі, що означають позначення літер k та r.

Раніше «Главком» писав, що Олена Зеленська поділилася враженнями від коронації Чарльза ІІІ. «Главком» писав, що перша леді України Олена Зеленська, яка в складі офіційної делегації перебувала в Лондоні, на своїй сторінці в соцмережі виклала фото із зустрічі з принцесою Уельською Кейт Міддлтон та дружиною президента США Джилл Байден.

Раніше Олена Зеленська зустрілася з дружиною прем'єр-міністра Великої Британії Акшати Мурті в офіційній резиденції прем'єр-міністра Великої Британії. Нагадаємо, перша леді України перебувала із візитом у Великій Британії у листопаді минулого року. Тоді вона зустрічалася із прем'єр-міністром Великої Британії Ріші Сунаком та його дружиною. Перша леді України побувала на Даунінг-стріт в офіційній резиденції прем'єр-міністра Великої Британії. Зараз у цьому домі живе Ріші Сунак із дружиною.

Олена Зеленська також побувала на прийомі у Букінгемському палаці, який організувала британська королева-консорт Камілла. На зустрічі також були королева Бельгії Матильда, королева Йорданії Ранія, кронпринцеса Данії Мері, перша леді Сьєрра-Леоне Фатіма Біо та інші поважні гості. Також перша леді України Олена Зеленська під час минулого візиту зустрілася з королем Чарльзом ІІІ у Лондоні.

Читайте також: Мої бабуся та дідусь були глухими. Monatik розповів про свою родину

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: