Український бренд вразив зухвалими костюмами для «улюблених італійців-поганців» Måneskin»

Фото: соцмережі

Музиканти виступили в обновках від бренду Frolov в Талліні під час концерту

Український бренд Frolov став автором концертних костюмів для переможців Євробачення в 2021 році, італійського рок-гурту Måneskin. Музиканти виступили в обновках в Талліні під час концерту в рамках туру Loud Kids. Про це повідомила в Інстаграм пресслужба бренду.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от FROLOV (@frolovheart)

«Наші улюблені італійці поганці Måneskin завершують свій європейський тур у Frolov Couture», – йдеться у повідомленні на сторінці бренду в Інстаграм.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Damiano David BR | Nanda (@damianodavid_brazil)

Раніше «Главком» писав, що британська співачка Аліша Діксон, яка стала цьогоріч однією з трьох ведучих Євробачення, яке проходить в Ліверпулі від імені України, у фіналі конкурсу з'явилася на сцені у вбранні від українського бренду Frolov.

Іван Фролов – також автор вбрання ще однієї відомої артистки, яка стала запрошеною гостею на Євробаченні. На сцені у Ліверпулі Тіна Кароль з'явилася у яскравій червоній сукні з вирізами у формі серця та глибоким декольте, що прикрашені розсипом стразів. Образ доповнили мереживні червоні рукавички та колготки з блискітками. Також Іван Фролов – автор костюмів гурту Tvorchi для Євробачення, а також сукні Джамали, яка, як і Кароль, була гостею Євробачення.

У січні світова легенда Бейонсе виступила у сукні Frolov на приватному концерті в ОАЕ. Це був її перший концерт з 2018 року. Презентація готельного комплексу пройшла у форматі приватного заходу, потрапити на який можна було лише за запрошеннями.

Читайте також: Сальма Хайєк в запальному танці в халаті показала шанувальникам зайве

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: