Українська модель, яка втратила око внаслідок російського обстрілу, знялася для Playboy (фото)

Eкраїнська модель і телеведуча Ірина Білоцерковець

«У мене вже немає гарного обличчя, але все інше тіло чудове»

У перші дні повномасштабної війни потрапила під обстріл українська модель і телеведуча Ірина Білоцерковець разом з дітьми. Сім'я їхала додому, коли хтось відкрив вогонь по їхньому авто. Одна з куль потрапила жінці в голову.

Модель, чоловік якої є помічником мера Києва Віталія Кличка, перенесла кількамісячне термінове лікування та реконструктивну операцію. З того часу вона стала символом незламної України, а тепер і героїнею випуску «Жінки залишаються сильними». 

 Білоцерківець розповіла, що, прокинувшись у берлінській лікарні, вона побачила в дзеркалі трубочки, які стирчать з її тіла всюди, видно її численні шрами та волосся, збрите після операції та те, що вона втратила око. 

«Я була просто монстром Франкенштейна. Моя щелепа зламалася, як гілка. У мене більше немає красивого обличчя, але тіло прекрасне. Мова не йшла про збереження моєї краси. Питання було в тому, житиму я чи ні», – розповіла Ірина.

Нещодавно жінка знялася для першого з початку війни журналу Playboy. З ним Ірина приїхала до солдатів у Запоріжжі.

Українська модель, яка втратила око внаслідок російського обстрілу, знялася для Playboy (фото) фото 1

«У мене вже немає гарного обличчя, але все інше тіло чудове», – сказала модель.

Слід зазначити, що журнали першої друкованої серії не дійшли до прилавків магазинів – їх розіслали в госпіталі, шпиталі та тилові пункти управління. Епохальний випуск отримав назву «Медіаснарядом добра та краси». 

Читайте також: Улюблена співачка Путіна подала до суду на театр Metropolitan Opera

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: