Учасник «Холостячки» показав, як пройшло розкішне весілля з бойфрендом в Мексиці

Фото: соцмережі

Влітку минулого року Андрій Хветкевич зізнався в соцмережі, що він гей

Учасник другого сезону телешоу «Холостячка», українець Андрій Хветкевич показав, яким було його весілля з бойфрендом із Колумбії.

1-3.JPG (96 KB)

Нагадаємо, бізнесмен, підводний фотограф та учасник другого сезону проекту «Холостячка» влітку минулого року зізнався в соцмережі, що він гей і оголосив про заручини із хлопцем із Колумбії.

Нині закохані обмінялися весільними обітницями на тлі Тихого океану. Для урочистої події наречені обрали однакове вбрання: костюми кольору хакі, білі сорочки, бежеві краватки та білі кросівки. Святкували особливий день на арендованій яхті.

01.JPG (66 KB)

Завершилося весілля розкішним салютом.

Серед гостей, які розділили радісний день з нареченими, була і співачка Злата Огнєвіч, за серце якої Хветкевич боровся в проєкті «Холостячка». Хветкевич залишив шоу «Холостячка» у 10 випуску. Після завершення зйомок Андрій повернувся до США, де мешкав останні роки. Учасник популярного телешоу є чемпіоном України та США з фрідайвінгу, а також власником IT-компанії з реєстрації доменних імен NIC.UA.

Раніше Злата Огнєвіч розповідала на своїй сторінці в Інстаграм, що романтичний захід запланований у містечку Пуерто-Вальярта на одній з розкішних віл. Перед урочистою подією закохані влаштували вечір знайомства, аби всі гості мали змогу одне з одним поспілкуватися. Артистку разом з іншими гостями розмістили на приватній віллі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: