У жакеті на голе тіло. Пінк з дочкою та сином з'явилися на червоній доріжці

фото з відкритих джерел

Співачка прийшла на музичну премію зі своєю «свитою»

Американська співачка Пінк стала гостею церемонії iHeartRadio Music Awards 2023. Виконавиця ретельно підготувалася до виходу на килимову доріжку кінотеатру «Долбі» у Лос-Анджелесі. Артистка з'явилася на публіці в зшитому на замовлення білому вбранні від Robert Wun. Пінк додала образу провокаційності, одягнувши жакет на голе тіло.

Виконавиця з'явилася на заході в компанії 11-річної дочки Віллоу та 6-річного сина Джеймсона. Дівчина постала в рожевій сукні з кількох шарів тюлю та напівпрозорої накидки, розшитої бісером. Син артистки одягнувся у сірий костюм трійку без жакету, білу футболку та кеди. Пінк жартома назвала сина і дочку своєю «свитою», повідомляє PageSix.

Віллоу та Джеймсон – діти співачки від мотогонщика Кері Харта. Подружжя щасливе у шлюбі вже 17 років. Пінк стала ініціатором весілля, зробивши коханому пропозицію після чотирьох років стосунків.

Шанувальники співачки зраділи можливості побачити її сім'ю. «У Пінк красиве природне обличчя», «Вона виглядає приголомшливо!», «Приємно бачити її з дітьми», – пишуть у коментарях.

Читайте також: Німецькому стилісту, який кожного дня робить фото на підтримку українців, погрожують судом

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: