У мережу злили кадри та відео зі зйомок продовження фільму «Джокер»

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Хоакін Фенікс отримав за головну роль «Оскар», «Золотий глобус», премію BAFTA та премію Гільдії кіноакторів США

Видання TMZ виклало знімки зі зйомок продовження нашумілого фільму «Джокер». Виробництво розпочалося у грудні 2022 року, а прем'єра запланована на 4 жовтня 2024-го. На фото видно, як Хоакін Фенікс в образі тікає від двох чоловіків, один із яких одягнений у костюм Джокера з першого фільму.

На кадрах таблоїда можна також помітити Фенікса у своєму одязі та режисера Тодда Філліпса поряд з ним. Сіквел отримав назву «Джокер: Божевільність на двох». У лютому Філліпс показав перший кадр із Феніксом у ролі Артура Флека. Усі деталі сюжету не розкрито, але зараз відомо, що Леді Гага зіграє лікарку-психіатриню, яка закохується у свого пацієнта і перетворюється на Гарлі Квін.

Картина матиме назву – «Джокер: Божевільність на двох». Це посилання на французький медичний термін, який описує психічний розлад, що торкнувся двох або більше людей.

Нагадаємо, психологічний трилер «Джокер» від режисера Тодда Філліпса вийшов у прокат 2019 року. Фільм зосередився на трагічній передісторії суперлиходія Джокера, одного з ключових антагоністів Бетмена. У фільмі він показаний як комік-невдаха Артур Флек, який живе зі своєю хворою матір'ю в депресивному Готем-Сіті. Він працює клоуном у невеликому агентстві розваг, але мріє про кар'єру стендап-коміка та загальне визнання, проте скрізь стикається з жорстокістю та відторгненням. Усе це зрештою породжує Джокера.

Фільм зібрав у прокаті понад 1 мільярд доларів, отримав суперечливі відгуки критиків та визнання серед глядачів. Також «Джокер» був номінований на багато нагород, включаючи «Оскар» в одинадцяти номінаціях. Хоакін Фенікс при цьому отримав за роль Артура Флека чимало нагород, включаючи «Оскар», «Золотий глобус», премію BAFTA та премію Гільдії кіноакторів США.

Читайте також: Ще одна світова зірка відмовилася виступати на коронації Чарльза III

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: