У мережу потрапили фото Леді Гаги зі зйомок продовження «Джокера»

фото з відкритих джерел

Психологічний трилер «Джокер» зібрав у прокаті понад 1 мільярд доларів

У соцмережах поширилися фото Леді Гаги в образі Харлі Квін зі зйомок другої частини «Джокера». Картина матиме назву – «Джокер: Божевільність на двох». Це посилання на французький медичний термін, який описує психічний розлад, що торкнувся двох або більше людей. Леді Гага зіграє в картині лікарку-психіатриню, яка закохується у свого пацієнта і перетворюється на Гарлі Квін.

На фото Леді Гага в досить стриманому образі (за мірками її героїні): червоний піджак, чорно-біла блуза з ромбоподібним візерунком, шкіряна чорна спідниця, колготки в ромбик. Багатьом користувачам сподобався новий образ Харлі Квін, хоча деякі очікували, що героїня виглядатиме яскравіше.

Раніше в соцмережах з'явилися кадри зі зйомок з Хоакіном Феніксом. Коментатори відзначають, що судячи з кадрів, що потрапили до мережі, фільм обіцяє бути не гіршим за першу частину. За даними ЗМІ, друга частина обіцяє бути «у 50 разів жорсткішою, ніж будь-який інший популярний фільм за коміксами». Зйомки стрічки стартували у грудні минулого року, а її прем'єра заплановано на початок жовтня 2024 року.

Нагадаємо, психологічний трилер «Джокер» від режисера Тодда Філліпса вийшов у прокат 2019 року. Фільм зібрав у прокаті понад 1 мільярд доларів, отримав суперечливі відгуки критиків та визнання серед глядачів. Також «Джокер» був номінований на багато нагород, включаючи «Оскар» в одинадцяти номінаціях. Головний герой Хоакін Фенікс отримав за роль Артура Флека теж чимало нагород: «Оскар», «Золотий глобус», премію BAFTA та премію Гільдії кіноакторів США.

Читайте також: Орландо Блум приїхав в Україну та засвітився в метро

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: