У діда Жені є генератор. Комаровський розповів, як святкує день народження онука

Комаровський: Кожен мій онук має як мінімум один військовий день народження
Фото: Інстаграм Комаровського

У Євгена Комаровського – два онуки та онучка

Відомий педіатр та телевізійний експерт Євген Комаровський опублікував на своїй сторінці в Інстаграм привітання для молодшого онука з днем народження. Хлопчику виповнилося шість років. Комаровський розмістив в соцмережі спільне фото з Матвієм та розповів, як родина святкуватиме.

«Сьогодні день народження мого молодшого онука. Йому шість років! – пише Комаровський. – Погода так собі – дощ, вітер, але ми ж у принципі гуляємо за будь-якої погоди, тому ніщо не завадить нам провести осінню святкову фотосесію. У дідуся Жені два онуки та онучка, з днями народження у квітні, вересні та листопаді. Це я до того, що тепер кожен мій онук має як мінімум один військовий день народження. І сьогодні всі бажатимуть, щоб цей «один день» був єдиним».

Комаровський похвалив й себе: «У Матвія (сьогоднішнього іменинника) крутий дід! І не тому, що у діда 3 млн. передплатників у Youtube, а тому, що у діда Жені є генератор! Значить будуть світло та гості! І всі жахливо хвилюватимуться і чекатимуть, чи зможе надіслати вісточку з фронту дідусь Сашко. А дідусь Саша, там на фронті, буде жахливо хвилюватися – чи є в цей день у Матвія світло, зв'язок, тепло, подарунки, усміхнена мама, та й усе інше, що має бути у день народження у шестирічного хлопчика. Все буде! Тримаємося!»

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: