Таємний сигнал. Княгиня Монако публічно натякнула, що хоче розлучитися з чоловіком

фото з відкритих джерел

Княгиня Монако знову спровокувала хвилю чуток про кінець шлюбу з князем Альбером

Княгиня Монако Шарлен на днях була помічена без обручки. Це підігріло нову хвилю чуток про те, що у монаршого подружжя Монако проблеми в родині.

Шарлен сфотографували на вході в готель у Мілані у повсякденному образі – бежевому джемпері та джинсах. Однак найвизначнішою деталлю стала відсутність на пальці княгині обручки. Щойно ці знімки з'явилися в мережі, королівські шанувальники почали вкотре пророкувати Шарлен і князю Альберу II розлучення.

Примітно, що незадовго до цього французький журнал Royauté заявив, що Шарлен і Альбер дійсно перебувають у процесі розлучення. Цю статтю у себе опублікували багато інших таблоїдів. Проте прес-служба палацу відразу поспішила дати спростування інформації «Хотіли би офіційно спростувати зловмисні чутки, які розповсюджує французький журнал Royauté. Будь ласка, не звертайте уваги на цю статтю, вона є абсолютно необґрунтованою», – заявив королівський прес-секретар.

Нагадаємо, відколи Шарлен у 2021 році провела близько 10 місяців у Південній Африці (за офіційними даними – у зв'язку із зараженням серйозною інфекцією), у мережі регулярно з'являються розмови про розлад у шлюбі монаршого подружжя.

Читайте також: Американцю, який відсидів 16 років за згвалтування відомої письменниці, виплатять $5,5 млн.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: