Супермодель Єва Герцигова у прозорій сукні викликала фурор у Каннах

Кожна поява Єви на публічних заходах в Каннах збирає натовпи фотографів
фото з відкритих джерел

50-річна Герцигова засвітила спідню білизну у відвертому вбранні

Знаменита чеська супермодель Єва Герцигова з'явилася на світському рауті в рамках Каннського кінофестивалю. 50-річна Герцигова засвітила спідню білизну у відвертому вбранні.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Eva Herzigova (@evaherzigova)

Зірка світових подіумів подбала про те, щоб усі погляди були прикуті до неї, коли вона була присутня на церемонії вручення премії «Жінки у русі» у Каннах. Єва обрала для заходу прозору чорну сукню максі з оголеними плечима, яка майже не залишила простору уяві. Крізь одяг просвічувалися трусики танго в тон. Відома модниця доповнила образ круглими золотими сережками та ефектними золотими браслетами-манжетами на обох зап'ястях.

Шанувальники манекенниці в захваті від її образу. «Так виглядати в 50 років – це мрія кожної жінки», «Така красива і квітуча – заздрість», «Плаття можна було б скромніше, але таку фігуру не гріх і показати», «Приклад, як красиво дорослішати без тонни філерів і ботокса» , – пишуть в коментарях на особистій сторінці моделі в Інстаграм.

Герцигова має багаторічний досвід роботи моделлю з того часу, як виграла конкурс краси 1989 року у Празі. Вона також встигла попрацювати і як актриса у фільмах «Між ангелом і бісом», «Дружина кращого друга», «Модільяні» та інших. З 2002 року топ-модель перебуває у відносинах з бізнесменом Джорджем Марсіаєм. У пари троє синів – 15-річний Грегоріо, 12-річний Едвард і 11-річний Філіпе.

Читайте також: Дженніфер Лоуренс грубо порушила дрес-код Каннського кінофестивалю

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: