Колишній чоловік Дженніфер Лопес розплакався на весіллі з королевою краси

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

54-річний ексчоловік Джей Ло та батько її дітей одружився на 23-річній моделі

Ексчоловік американської попзірки та акторки Дженніфер Лопес, американський співак Марк Ентоні вихідними вчергове одружився. Це його четвертий шлюб. Кохана Марка – парагвайська модель, учасниця конкурсу «Міс Всесвіт-2021» Надя Феррейра.

В пресу просочилися подробиці пишного весілля. Молодята влаштували церемонію для близьких друзів, що відбулася у Музеї сучасного мистецтва в Майамі. Привітати пару прийшли 250 гостей, серед яких було чимало зірок – акторка Сальма Гаєк, колумбійський виконавець Малума, пуерторіканський співак Луїс Фонсі та багато інших. Ведучим весілля виступив мер Маямі Френсіс X. Суарес. Девіду Бекхему та мексиканському бізнес-магнату Карлосу Сліму (колись був найбагатшою людиною у світі) доручили особливу місію – бути шаферами. Вікторія Бекхем відповідала за створення вбрання для подружок нареченої.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Nadia Ferreira (@nadiatferreira)

В соцмережах молодят з'явилися відео, на якому наречена позує у білій мереживній сукні з прозорим ліфом та квітковою вишивкою ізраїльського бренду Galia Lahav. Ентоні віддав перевагу костюму Christian Dior.

«Надя виглядала приголомшливо в елегантній сукні: коли Марк побачив її вперше, він розплакався», – розповіло джерело порталу ET. На вечерю подавали страви латинської кухні, стейки та лобстерів. Гуляння тривало з сьомої вечора до четвертої ранку.

Привітати Марка приїхали його дорослі сини від попередніх стосунків: 21-річний Крістіан та 19-річний Райан Муньїс. Судячи з усього, діти Дженніфер Лопес та Марка Ентоні, 14-річні близнюки Емма та Макс, не були на весіллі: того ж вечора вони були помічені у Лос-Анджелесі з теперішнім чоловіком співачки, Беном Аффлеком.

Читайте також: В річницю шлюбу з Оленою Мозговою Девід Аксельрод вперше розповів про їх весілля

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: