Солістка гурту Kazka сама перефарбувала волосся та похизувалася результатом (фото)

фото з відкритих джерел

Перефарбуватися Заріцька зважилася під час вимкнення світла, щоб скоротити таким чином час

Солістка гурту Kazka Олександра Заріцька на своїй сторінці в соцмережі виклала фото зміненої себе – дівчина пофарбувала волосся. Причому зробила це сама, без допомоги професійних перукарів. Співачка звернулася до шанувальників з проханням оцінити її старання.  

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от KAZKA (@kazka.band)

«Вперше за всі ці дні вибралася в цивілізацію. До цього намагалася зловити зв'язок рано-вранці біля траси за містом. Такі тепер розваги. А ще я встигла пофарбувати волосся. Сама. Що скажете?» – написала під фото Заріцька.

Перефарбуватися Заріцька зважилася під час вимкнення світла, щоб скоротити таким чином час. Раніше співачка була володаркою довгих локонів русявого відтінку. Нині її волосся має темніший колір. Підписники виконавиці в соцмережі схвально відреагували на такі зміни.

Раніше «Главком» писав, що Олександра Заріцька, яка за рік скинула вже 30 кілограмів, розповіла, як підтримує зараз фізичну форму. А також поділилася дуже особистими переживаннями.

Також Заріцька зізналася, що важко звикала до свого будинку, куди повернулася після звільнення Київщини, через те, що там жили російські військові: «Окупанти жили в моєму будинку, користувались моїми речами та вивезли безліч техніки й іншого майна. Після повернення додому, я не була впевнена, чи зможу знову відчувати спокій у власному будинку. Але дім лікує, а я лікую його. Я заповнюю простір новими речами та емоціями. А дім наповнює простір всередині мене спокоєм та вдячністю».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: