Син Софії Ротару показав, як виглядає могила його батька

Чоловік Ротару та батько її сина помер у 60 років
фото з відкритих джерел

Софія Ротару стала вдовою в жовтні 2002 року

Покійному чоловікові відомої співачки Софії Ротару Анатолію Євдокименку 20 січня виповнився б 81 рік. Син співачки Руслан Євдокименко на своїй сторінці в соцмережі виклав знімок, зроблений на могилі його покійного батька, музиканта Анатолія Євдокименка.

Сумним кадром Руслан вшанував пам'ять батька, якого вже більше двадцяти років немає в живих. Зробив він це в день народження Анатолія Євдокименка. На могилі чоловіка Софії Ротару встановлено пам'ятник із чорного каменю, а у вазі поряд стоять жовті троянди. Мабуть, ці квіти любив чоловік Софії Ротару.

Софія Ротару стала вдовою в жовтні 2002 року. З того часу співачка так і не вийшла заміж. Весь цей час вона залишається вірною пам'яті чоловіка Анатолія Євдокименка, який помер у 60 років. Причиною смерті став крововилив у мозок.

Незважаючи на те, що минуло більше 20 років, Софія Михайлівна пам'ятає всі важливі дати, пов'язані з її чоловіком, який ставив усі її концертні програми та керував ансамблем «Червона рута». Кожного року вона викладає на своїй сторінці в соцмережі спогади про Анатолія Євдокименка.

Читайте також: Зірка серіалу «Спіймати Кайдаша» Тарас Цимбалюк отримав повістку до військкомату

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: