Розробник ChatGPT Сем Альтман одружився із давнім другом

Сем Альтман одружився з Олівером Малхеріном
фото: Сем Альтман/Instagram

Перша спільна публічна поява Альтмана та Малехіна відбулася минулого року

Генеральний директор дослідницької лабораторії штучного інтелекту OpenAI Сем Альтман одружився зі своїм давнім другом та партнером Олівером Малхеріном. Про це повідомляє Free Press Journal.

Зазначається, що згідно з численними повідомленнями з привітаннями у соціальних мережах, церемонія одруження Сема Альтмана з Олівером Малхеріном відбулася у середу, 10 січня. Пройшло весілля на Гаваях.

Весільна церемонія пройшла на Гаваях
Весільна церемонія пройшла на Гаваях
фото: Dogan Ural/X

Повідомляється, що урочиста церемонія відрізнялася стриманим характером. Список гостей був обмежений обраною групою близьких родичів і друзів, а церемонія розгорталася неподалік від резиденції Альтмана на острові.

Подружжя було одягнене у білі сорочки, світло-бежеві штани та білі кросівки. Зазначається, що єдиний стиль вбрання символізував представлення їхньої дружби.

Пара живе разом у Сан-Франциско
Пара живе разом у Сан-Франциско
фото: Dogan Ural/X

ЗМІ повідомляють, що пара зробила спільний тематичний допис для Instagram, але наразі сторінки й Сема Альтмана й Олівера Малхеріна приватні. Проте факт події підтверджують багато публічних привітань від знаменитостей.

Скріншот допису подружжя в Instagram
Скріншот допису подружжя в Instagram
фото: Free Press Journal

Протягом багатьох років Альтман зберігав свої стосунки з Малгеріном у відносній таємниці. Пара живе разом у Сан-Франциско. Перша спільна публічна поява Альтмана та Малехіна відбулася минулого року на вечері в Білому домі, влаштованій на честь прем'єр-міністра Індії Нарендри Моді.

Відомо, що Олівер Малхерін випускник факультету програмної інженерії Мельбурнського університету. Під час навчання в університеті він заглибився в різні проєкти зі штучного інтелекту, приділяючи особливу увагу розпізнаванню мови та іграм. Однак його основний досвід лежить у сфері IoT, що спонукало його приєднатися до IOTA Foundation, організації з розробки програмного забезпечення з відкритим кодом, у 2018 році.

Читайте також: Chat GPT: стрибок у майбутнє чи крок у прірву?

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: