Рікі Мартин вперше за довгий час показав 14-річного сина

фото з відкритих джерел

Музикант опублікував знімок, зроблений у салоні краси

Співак Рікі Мартін вважає за краще не афішувати особисте життя. Проте днями він вирішив порадувати шанувальників рідкісним кадром свого сина, що підріс, – 14-річного Валентино.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ricky Martin (@ricky_martin)

Музикант опублікував знімок, зроблений у салоні краси, де зірковий син оновив зачіску. На новому кадрі Валентино знято у кріслі перукаря. «Більше не малюк, мій сину, 14 років», – підписав фото Рікі.

Шанувальники відзначили, як подорослішав син співака і ще більше став схожим на свого знаменитого батька. «Вже такий дорослий, як же летить час», «Чужі діти так швидко ростуть, який же красень вийшов», «На мою думку, дуже схожий на зіркового батька, неймовірно яскрава зовнішність», – написали користувачі.

Раніше «Главком» писав, що супермодель Сінді Кроуфорд показала, як виглядає в звичайному житті та вразила шанульників. У коментарях користувачі виявились шокованими тим, як виглядає Сінді у звичайному житті: «Ніколи не дізнався б, якби не побачив ім'я у профілі», «Хто це у пості Сінді? Друг? Коханий? Колега по роботі?», «Я думав, що це Джулія Робертс».

Читайте також: Путініст Дюжев, перебуваючи на прифронтовій лінії, зажадав десертів та екзотичних фруктів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: