Провокативна зйомка W Magazine: Наомі Кемпбелл – топлес, Сінді Кроуфорд без макіяжу

Красуня Наомі
фото из открытых источников

На честь свого 50-річчя журнал випустив ювілейний номер

Модний журнал W Magazine, що відомий у всьому світі – цієї осені святкує 50 років. Часто його публікації провокували поширення пліток, а часом викликали скандали. Але це ніяк не позначилося на роботі глянцю: W досі має неймовірний успіх.

На честь свого 50-річчя журнал випустив ювілейний номер, який присвятив одразу 17 супермоделям, серед яких Крісті Тарлінгтон, Кендал Дженнер, Сінді Кроуфорд, Наомі Кемпбелл, Белла Хадід, Іман, Прешес Лі, Шалом Харлоу та Ембер Валетта. «Святкуємо півстоліття моди, Голлівуду, мистецтва, дизайну та приголомшливих людей», – йдеться на обкладинці.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Dr Naomi Campbell (@naomi)

Наомі Кемпбелл не потребує представлення. У 1990-х вона стала справжньою сенсацією – і не сходить із перших смуг глянцю вже протягом кількох десятиліть. У спеціальному випуску супермодель позує топлес у чорних плавках із завищеною талією та фіолетовою сукнею-сіткою.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Cindy Crawford (@cindycrawford)

Також на обладинці можна побачити іншу легенду світу моди – Сінді Кроуфорд. У свої 56 років супермодель виглядає просто чудово, тому вона без сором'язливості постала на фото практично без макіяжу – якщо він і є на фото, то зовсім непомітний оку. На відміну від Наомі, Сінді приміряла досить суворий образ: наглухо застебнута біла сорочка і чоловіча краватка виглядають на ній дуже елегантно.

Тис часом, стало відомо, що в Україні закривається журнал «Playboy».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: