Провідна тенісистка Марта Костюк заручилася і показала нареченого

фото з відкритих джерел

Коханий тенісистки – український фінансовий трейдер Георгій Вайкович

Відома українська тенісистка Марта Костюк заручилася. Про це вона розповіла на своїй сторінці в Інстаграм, показавши спільне фото із своїм обранцем. Коханий тенісистки – український фінансовий трейдер Георгій Вайкович. Він теж розмістив їхнє спільне фото на своїй сторінці в соцмережі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Marta Kostyuk / Марта Костюк (@martakostyuk)

Зазначимо, що в суботу, 15 квітня, Марта Костюк, яка посідає у світовому рейтингу 38-у позицію, здобула поки що найрейтинговішу свою перемогу, обігравши у матчі Кубка Біллі Джин Кінг в Анталії 12-у ракетку світу чешку Барбору Крейчикову. Шкода лише, що успіху тенісистки збірній України не вистачило для успіху в поєдинку (1:3).

Марта Костюк в інтерв’ю виданню sport.ua розповіла про своє ставлення до поняття «братні народи»: «У нашій сім'ї ми ніколи не вважали росіян своїми братами. Вони вбили мого прадіда. Радянський режим знущався над моїми бабусею, дідусем та мамою, бо вони говорили українською. Наша мова довгий час придушувалася, її намагалися викорінити. Багато хто вже знає про голодомор 1930-х років. Багато наших предків були вивезені до Сибіру. Ми не можемо забути ці діяння. І ще дещо .. У світі відбувалося і відбувається безліч воєн. Але більшість із них – за територію та владу. Росія хоче знищити нашу мову, нашу культуру, серце нашої нації. Вона послаблювала нас довгий час. Нещодавно, коли ми підняли голову і здобули незалежність, вона завдала нового удару. Але це нас і об’єднало. Моя мати, наприклад, зовсім перестала використовувати російську мову. Нині ми об'єдналися, зрозуміли, хто ми є. Але ціна цьому надто висока».

Читайте також: Онучка секретаря РНБО Данілова розповіла, як на неї впливає відоме прізвище

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: