Дружина мера Філатова показала страшні наслідки екстремальної подорожі

Марина каже, що довго не наважувалася показувати фото
фото з відкритих джерел

Любителька екстріму і досвідчена альпіністка ризикувала залишитися без носа

Дружина мера Дніпра Бориса Філатова Марина Філатова на своїй сторінці в Інстаграм розповіла приголомшливу історію, яка сталася з нею під час підкорення найвищих гір Антарктиди.

Марина опублікувала знімки, на яких показала, чим закінчилася одна з її екстремальних подорожей – Філатова ледве не залишилася без носа. Рік тому вона вирішила підкорити найвищі гори Антарктиди – масив Вінсон. Жінка стала третьою українкою, яка здійнялася на вершину Вінсона. Втім, за це Філатова ледь не заплатила страшну ціну.

«Щиро кажучи, саме за цю вершину я таку ціну заплатити була не готова. Мені навіть пророкували ампутацію. Але я дуже намагалася лікуватися, дотримуватися всіх правил. Тепер про те, що трапилося, мені тепер нагадують шрами та підвищена чутливість до холоду», – розповіла Філатова.

У альпіністки за плечима вже не одна вершина. В 2020 році дружина мера Дніпра вирушила підкорювати гору Аконкагуа в США та зникла. Вона не виходила на зв'язок шість днів. Коли таки знайшлася, міський голова поділився на своїй сторінці у Фейсбук дописом: «Вона – монстр. Я вже не можу. Я ненавиджу твої марафони, тріатлони та альпінізм... Понад 25 років ми разом. Різне було. Будь-яке. Те, що не варто розповідати. Але жодного разу не було того, щоб ми шість днів поспіль не розмовляли. І, так, на Еверест ти підеш через мій труп. Я ляжу біля його підніжжя і здохну».

Читайте також: Відома журналістка розповіла, як кидалася в магазині речами очільника СБУ Малюка

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: