Полякова показала, в яких шикарних умовах будуть жити в Лондоні її діти

Оля Полякова
фото з відкритих джерел

Співачка Оля Полякова оприлюднила відео, на котрих показала теперішнє життя доньок

Співачка Оля Полякова показала, в яких умовах будуть жити в Лондоні її діти. Старша донька Олі Полякової, 17-річна Маша вступила до музичного коледжу в Лондоні. Як і всі студенти, вона житиме у гуртожитку. Співачка показала, які там умови.

Від коледжу Маші виділили окрему кімнату з ліжком, столом, шафою і вбиральнею. Кухня розташована на поверсі й розрахована на шість кімнат. «Отака кімната в моєї доці. Ось тут вона буде спатки, ось тут вона буде вчитися, а сюди вона буде дивитися. Оце така кухня в них, чистенько, гарненько. Боже, дитина буде сама жити», – прокоментувала мама.

Тим часом 10-річна Аліса вступила до елітної школи-пансіону. «Це школа boarding, коли навчання разом із проживанням. Школа зробила нам безпрецедентну знижку, бо хотіли українського студента. Її потрібно буде навідувати раз на три тижні. Це було дуже важке рішення, оскільки Аліса моя, мамина донечка. І вона навіть ще спить зі мною разом до цього дня. Аліса сказала: Мамо, не віддавай мене туди. Однак я сіла з нею, поговорила, розповіла, що мені треба працювати, я мотаюся. Що я так зможу заробити гроші, допомогти країні. Тільки десь за кордоном, тут заробляти немає можливості», – зізналася співачка.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: