Показала все. Співачка Ріта Ора прийшла на вечірку в сукні, яка нічого не прикривала

Вбрання було мереживним і повністю прозорим
фото з відкритих джерел

Не всі шанувальники зірки оцінили її пікантне вбрання

Британська співачка та актриса Ріта Ора з'явилася на вечірці, організованій напередодні «Золотого глобуса» у Лос-Анджелесі у голій сукні.

Вбрання було мереживним і повністю прозорим. Сукня, представлена брендом Rodarte у колекції весна-літо 2023, мала асиметричний поділ зі шлейфом. Своє вбрання зірка доповнила чорною білизною, накладками на соски, клатчем бренду Rodo clutch, прикрасами Acchitto та чорними босоніжками від Santoni.

Не всі шанувальники зірки оцінили її пікантне вбрання. «Це вже перебір!», «Це не сукня, а просто шматок прозорої тканини, обмотаний навколо тіла», «Рита показала все! Дуже сміливо», «Мені подобається – екстравагантно, зухвало та пікантно», «О, неї! Надто зухвало!», «Боже, вона не залишила простору для уяви. Гаряча милашка», – написали у коментарях.

Співачка прийшла на вечірку у компанії чоловіка – 47-річного новозеландського актора та режисера Тайки Вайтиті. Володар премії «Оскар» виглядав чепурно в образі total black. Сорочку та штани він доповнив оксамитовим клубним блейзером та черевиками на масивній підошві. 

Раніше «Главком» писав, що відома німецька модель та телеведуча Гайді Клум прийшла на прем'єру фільму «Аватар: Шлях води» у розкішній напівпрозорій білій сукні із шифону від українського бренду. Видання Daily Mail вже встигло прокоментувати сміливий образ зірки, заявивши, що вона «мало що залишила для уяви». До слова, ккраїнська співачка Тіна Кароль знялася у такій сукні, як у Хайді, для Vogue.

Читайте також: Родич Путіна позбавив Максима Галкіна російських нагород

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: