Подивіться, як змінився. Юлія Мендель показала перше фото із Володимиром Зеленським

Юлія Мендель працювала на посаді прессекретаря президента два роки
фото з відкритих джерел

Колишня очільниця пресслужби президента розмістила архівне фото з ним

Колишня прессекретарка Володимира Зеленського Юлія Мендель на своїй сторінці в Інстаграм розмістила архівне фото з президентом. Журналістка написала, що цей знімок зробили під час їхньої першої зустрічі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Iuliia Mendel (@iuliia_mendel)

За словами Мендель, вона познайомилася з президентом Зеленським рівно чотири роки тому. «Не можу повірити! Уперше зустріла Зеленського. Ого! Чотири! Роки! Подивіться, як він змінився», – підписала вона світлину.

Юлія Мендель працювала на посаді прессекретаря президента два роки – з 2019 по 2021 рік. Вона виграла конкурс, в якому брали участь близько 4 тисяч претендентів.

Раніше «Главком» писав, що мережі обговорювали фото Мендель, яка «повторила» позу Олени Зеленської для Vogue.  Дружина президента Володимира Зеленського Олена дала інтерв'ю американській редакції журналу Vogue та з'явилася на обкладинці видання. Фотосесію з Оленою зробила знаменитий американський фотограф Енні Лейбовіц, яка для цього спеціально приїжджала до Києва. Знімки Зеленської з'явилися на офіційній сторінці журналу в Інстаграм і блискавично стали предметом обговорювання. Одним українцям не сподобалося все: як сидить Зеленська, як вона виглядає, у що вдягнена. Інші у захваті від знімків і навіть організували флешмоб #sitlikeagirl на підтримку першої леді.

Тим часом у мережі знайшли архівне фото Юлії Мендель, яка знялася для однієї з фотосесій у схожій позі. Фейсбукери жартують у мережі: «Я хотів дуже попросити – тільки не треба Надії Савченко. Краще цілий фотоальбом Мендель, ніж Надія», «Лаври Волочкової не дають спокою», «Лейбовиць знімала?».

Читайте також: Блогер, що втік з країни, зробив чергову скандальну заяву: мережа жорстко відреагувала

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: