Ольга Харлан вперше з лютого приїхала до рідного Миколаєва та показала маму

Спортсменка з мамою
фото з відкритих джерел

Від початку повномасштабної війни Ольга Харлан перебувала у свого бойфренда в Італії

Знаменита українська фехтувальниця Ольга Харлан вперше після початку повномасштабної війни повернулася в рідний Миколаїв і відвідала маму. Крім того, спортсменка пройшлася місцями, які були зруйновані російськими ракетами. Про це Ольга розповіла у своєму Інстаграм.

У соціальній мережі Харлан показала селфі з найріднішою людиною. «Я вдома», – підписала вона сімейне фото. Олімпійська чемпіонка також показала місце, куди навідалася – до будинку, який зруйнувала російська ракета. Спортсменка вшанувала пам'ять загиблих. «Це найперше місце, куди я поїхала в моєму рідному Миколаєві. Вічна пам'ять», – написала Харлан.

Від початку повномасштабної війни Ольга Харлан перебувала у свого бойфренда в Італії. В середині жовтня минулого року спортсменка приїжджала до України, але не до Миколаєва, а до Львова, де зустрічалася з батьками, які відмовилися покидати домівку.

Нещодавно Харлан перебувала на змаганнях у Тунісі. Там спортсменка виборола бронзову медаль на турнірах серії змагань Міжнародної федерації фехтування (FIE). Пост зі знімком, зробленим на цих змаганнях, вона також опублікувала в соцмережі.

Читайте також: Hart-baba – кримськотатарською «дід». У Ахтема Саітаблаєва народилася онучка

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: