Олена Зеленська одягла особливий піджак з вишивкою на зустріч із першою леді Латвії

фото з відкритих джерел

Піджак від українського бренду Artem Klimchuk чи не найулюбленіший в гардеробі дружини президента

До України прибули президент Латвії Егілс Левітс із дружиною. У Львові їх зустріли Володимир Зеленський з першою леді України. Для зустрічі з високими гостями Олена Зеленська обрала символічне вбрання – піджак, що розшитий колосками. Це вишивка ручної роботи синім шовком і люрексом.

Брючний костюм темно-синього кольору створив український дизайнер Артем Климчук. Олена вже не вперше приміряє цей образ. В 2021 році, коли перебувала з чоловіком з робочим візитом у США, під час однієї із зустрічей вона одягала цей самий піджак, але тоді – зі спідницею-олівцем.

Через два місяці у такому вбранні перша леді прибула до Львова на регіональний форум «Реформа системи шкільного харчування». А в листопаді 2022 року Олена знову повторила образ. У Міжнародний день толерантності перша леді України презентувала у Києві друкований «Довідник безбар’єрності» – перший посібник із коректної комунікації. На заході Зеленська з’явилася у улюбленому двобортному піджаку з вишивкою, доповнивши його класичними штанями та лакованими туфлями на низькому ходу.

Український дизайнер Артем Климчук – один із найулюбленіших модельєрів Олени Зеленської. На інавгурацію Володимира Зеленського перша леді вдягнула саме його вбрання. Ціни на вироби від Артема Климчука немаленькі: ансамбль може коштувати від 1500 і до 2500 тисяч доларів.

Читайте також: Олег Сенцов вперше побачив сина та зворушив мережу відео зустрічі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: