Наталка Денисенко вкрай незвичним способом збирає кошти на ЗСУ: Зовсім не соромно!

Наталка Денисенко
фото з відкритих джерел

Акторка вразила звабливими танцями на пілоні під час благодійного заходу

Зірка серіалу «Кріпосна», акторка Наталка Денисенко активно займається волонтерством. На своїй сторінці в соцмережі вона показала, як приєдналася до благодійного тренування з танців на пілоні. Таким чином, тартистка допомагає одному з фондів збирати кошти на швидкі. Артистка поділилася світлинами, на яких позує у білій мінісукні, гольфах і босоніжках на дуже високих платформі з підборами. 

Денисенко зауважила, що не соромно займатись улюбленими справами: «Займатися звичними справами, що приносять задоволення і користь вам, зовсім не соромно! Але не слід забувати, що відбувається у нас в країні! Нехай кожне ваше задоволення виливається у допомогу, навіть мінімальну», – каже акторка.

В кінці липня «Главком» писав, що акторка Наталка Денисенко, чоловік якої – популярний актор Андрій Федінчик у лавах ЗСУ захищає Україну, спровокувала у мережі серію скандалів. Артистка хотіла підняти настрій шанувальникам емоційним танцем, а отримала гору хейту. Наталка опублікувала ролик, де хвацько танцює під пісню «Я королева», яку виконають «Лисапетний батальйон». І під відео відразу з'явилися сотні коментарів про те, що веселощі зараз – не на часі.

Не встигла Наталка Денисенко оговтатися від цього скандалу, як знову «прилетіло». Цього разу – через відпочинок у Туреччині із сином. Передплатники в соцмережі знову взялися виховувати актрису: «Вам не соромно бути на морі, коли в країні йде війна?». Вона відповіла. «Ні, тому що до війни я назбирала гроші і можу деякий час жити. Тому що мій чоловік у ЗСУ. Тому що я весь час війни займалася волонтерством. Бо я хочу, щоб моя дитина і я хоч на мить відпочили та були здорові, щасливі», – пояснила Денисенко.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: