Вболівальниця з Хорватії спровокувала скандал на Чемпіонаті світу

В Катарі Івана заслужила слави «найгарячої фанатки»
фото з відкритих джерел

 

Яскрава брюнетка давно лідирує у групі підтримки національної команди

Скандал на Чемпіонаті світу з футболу в Катарі спровокувала жвава вболівальниця збірної Хорватії Івана Кнолль. Ігноруючи суворі правила мусульманської країни, «Міс Хорватія-2016» робить фото на трибунах у відвертому вбранні, демонструючи свою фігуру у всій красі.

Яскрава брюнетка давно лідирує у групі підтримки національної команди: вона супроводжувала футболістів на чемпіонатах світу у Бразилії у 2014 році та у Росії у 2018-му. Однак саме в Катарі вона заслужила слави «найгарячої фанатки», хоча тепер їй загрожує арешт. Однак Івана, судячи з усього не засмучується. Вболівальниця відповідає критикою організаторам чемпіонату: «Це катастрофа…Тепер зрозуміло, чому багато хто не хотів їхати до Катару. Це цирк».

Раніше «Главком» писав, шо нападник збірної Португалії Кріштіану Роналду на Чемпіонаті світу з футболу дивує вболівальників не тільки своєю майстерністю на полі. Довкола гри з Ганою завірусилося відео з іншою темою. Португальське видання A Bola показало момент під час матчу, на якому Роналду щось витягує із шортів і потім їсть.

Також «Главком» писав, що у мережі розгорівся скандал через спільне фото Мессі й Роналду. Нагадаємо, нападник збірної Португалії Кріштіану Роналду та форвард національної команди Аргентини Ліонель Мессі взяли участь у рекламній фотосесії бренду Louis Vuitton. Однак згодом в пресі з’явилося повідомлення, що це фото – монтаж.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: