На могилі батьків Путіна залишили загадкову записку

Не виключено, що записка не справжня, а зроблена у фоторедакторах
фото з відкритих джерел

Антивоєнні активістки «поскаржилися» батькам Путіна на погану поведінку їхнього сина

Невідомі активісти залишили на могилі батьків президента Росії Володимира Путіна у Санкт-Петербурзі записку. Фотографію послання опубліковано у телеграм-каналі Феміністського антивоєнного опору – організації, яка влаштовує протестні та мистецькі акції проти війни в Україні.

Звернення до покійних батьків президента є сторінкою зі шкільного щоденника з текстом: «Шановні батьки! Ваш син потворно поводиться! Прогулює уроки історії, б'ється з сусідами по парті, загрожує підірвати всю школу! Вживіть заходів!»

Батьки Путіна – Володимир Путін та Марія Шеломова (Путіна) померли відповідно у 1999 та 1998 роках, ще до того, як їхній син став президентом. Батько російського аресора був простим робітником, а за часів Другої світової війни воював у військах НКВС. Мати після війни працювала санітаркою, двірницею, приймальницею товару, сторожем, прибиральницею. Обидва батьки померли від раку.

Раніше «Главком» писав, що Аліна Кабаєва, якій приписують зв'язок із Путіним, а також спільних дітей, чи не вперше з початком війни з’явилася на людях. Колишня відома спортсменка «засвітилася» в Москві і здивувала змінами у зовнішності. Користувачі мережі зазначають, що обличчя Кабаєвої дуже змінилося. «Напевно, у них з Путіним один на двох і пластичний хірург, і косметолог», – іронізують у мережі.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: