Молодша дочка Трампа вийшла заміж за 25-річного мільярдера: перші фото з весілля

Весілля відбулося у маєтку Дональда Трампа у Пальм-Біч
фото з відкритих джерел

Обранець Тіффані Трамп – з багатої ліванської родини

Тіффані Трамп, 29-річна дочка колишнього президента Америки Трампа стала дружиною 25-річного мільярдера Майкла Булоса. Весілля відбулося у маєтку Дональда Трампа у Пальм-Біч. Екс-глава США вів дочку під вінець. Про це повідомляє повідомляє People.

«Молодша дочка колишнього президента Дональда Трампа виглядала чудово в сяючій сукні від Elie Saab з довгими рукавами, фатою. Її світле волосся було викладене гладкими хвилями і прикрашене сережками з діамантами. Казковий захід на відкритому повітрі розпочався о п'ятій годині. Наречена у супроводі батька йшла проходом до прикрашеної квітами арки», – пише видання.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от JetSetter.ua (@jetsetterua)

Обранцем молодшої доньки Трампа став 25-річний Майкл Булос – син з багатої ліванської родини, яка володіє компаніями «Boulos Enterprises» і «SCOA Nigeria» в Нігерії. Пара познайомилася у 2018 році у клубі на грецькому острові Міконос. Пропозицію Булос зробив Тіффані у Рожевому саду Білого дому у січні 2021 року. Тоді він вручив коханій діамантове кільце, вартістю 1,2 мільярда доларів.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ivanka Trump (@ivankatrump)

Раніше сестра Тіффані Іванка Трамп на своїй сторінці в Інстаграм показала, як проходила передвесільна вечірка, де зібралися рідні та друзі. Іванка опублікувала знімок із Тіффані та дружиною їхнього брата Еріка Трампа – Ларою Трамп.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: