Моє обличчя виглядає нещасним. Бен Аффлек прокоментував дошкульні меми про себе

Аффлек: Коли я розслаблений, моє обличчя виглядає нещасним
фото з відкритих джерел

На нещодавній премії «Греммі» Бен виглядав найнещаснішою людиною у світі

Голлівудська зірка Бен Аффлек давно став героїв сумних мемів. І все через те, що у актора часто буває неймовірно засмучений вираз обличчя, який здатний з'являтися навіть у ті моменти, коли інша людина поряд світилася б від щастя.

Приміром, на нещодавній премії «Греммі» Бен виглядав найнещаснішою людиною у світі, перебуваючи поруч із дружиною Дженніфер Лопес. Акторка та співачка того вечора виглядала особливо гарною, але йому самому це не приносило ніякої радості – принаймні так вирішили багато хто, побачивши кадри з Беном.

«Коли я розслаблений, моє обличчя виглядає нещасним. Таким мене створив Бог. Не треба мене за це карати», – пояснив Аффлек на телешоу Джиммі Феллона. Він запевнив, що тільки здається нещасним, але насправді це не так.

Чоловік Джей Ло вже звик до такого нерозуміння і не так гостро реагує на меми, як раніше. Навіть Дженніфер Лопес не витримала і потролила чоловіка після премії «Греммі». Поп-діва пожартувала, що насправді на «нещасних» знімках у Бена щасливе обличчя, хай збоку воно й не здається таким.

Читайте також: Аптечний олігарх. Остапчук у жартівливому відео обсипався дефіцитним німесилом

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: