Міністр Олександр Ткаченко «поховав» Путіна

Підписники запитують у політика, де можна придбати таку кофтинку
Фото: Фейсбук міністра

Політик прийшов на роботу в потішному світшоті

Міністр культури та інформаційної політики України на своїй сторінці у Фейсбук розмістив селфі у потішному джемпері. На кофтині красується напис: «Путін здох», та зображене тіло, яке обведене крейдою. «Афірмація п‘ятниці в дитячих малюнках», – підписав фото Ткаченко.

Підписники міністра пишуть, що в нього дуже класне вбрання, запитують, де можна придбати подібну кофтинку, та додають, що така одежина актуальна не лише для п‘ятниці.

«Главком» писав, що міністр Ткаченко представив свого радника з питань любові. Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко на своїй сторінці у Фейсбук виклав фото чергової робочої наради, яка мала дуже приємну особливість – на ній був присутній вогненно-рудий кіт. Звірятко ходив по столу, а потім заснув на робочому столі міністра. «Радник з питань добра і любові. Звуть Himars», – відрекомендував тваринку міністр.

Раніше міністр Ткаченко зворушливо освідчився дружині Ганні, з якою виховує сина-дошкільника. Допис міністра підтримали вподобайками понад тисячу передплатників, залишили багато й вітальних коментарів, у тому числі актори – Олеся Жураковська, Ірма Вітовська та Дмитро Лаленков.

Читайте також: Колишня дружина мера Києва Кличка показала, як виглядала 10 років тому

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: