Мережа жартує зі знімків зустрічі Бена Аффлека з бойфрендом колишньої

Аффлек аж занадто радіє зустрічі
фото з відкритих джерел

Дженніфер Гарнер та Бен Аффлек розлучилися у 2015 році

Голлівудський актор та чоловік артистки Дженніфер Лопес Бен Аффлек був помічений папараці під час нетривалої зустрічі з новим бойфрендом його колишньої дружини, акторки Дженніфер Гарнер.

Фото доброзичливої зустрічі колишнього чоловіка Гарнер і її теперішнього обранця, Джона Міллера, який є головою правління та генеральним директором Cali Group, швидко облетіло мережу. Закохані та Бен Аффлек зустрілися біля будинку Гарнер, а потім разом рушили в будівлю. Коментари пишуть, що Аффлек аж занадто зображає радість від зустрічі, деякі шуткують, що фото може стати мемом. Жартівники пишуть: «Важливо мати людину, яка буде дивитися на тебе, як Бен Аффлек на бойфренда колишньої».

Журналісти пишуть, що Гарнер та Міллер перебувають у чудових стосунках. «Дженніфер обожнює Джона і бачить з ним довгострокове майбутнє. З її боку немає жодного бажання уповільнювати стосунки, проводити менше часу разом чи щось таке», – передає видання Pagesix.

Нагадаємо, що Дженніфер Гарнер та Бен Аффлек розлучилися у 2015 році після десяти років шлюбу. «Після довгих і ретельних роздумів ми прийняли важке рішення розлучитися», – повідомили актори у своїй офіційній заяві, зробленій наступного дня після річниці весілля. Через три роки актриса вперше була помічена з Джоном – невдовзі після того, як офіційно завершився процес розлучення між нею і Аффлеком. Колишнє подружжя має трьох спільних дітей.

Читайте також: Дружина Алека Болдвіна емоційно відреагувала на новину про обвинувачення його у вбивстві

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: